Date: 09-Dec-2020

Miq të drejtësisë tash e disa vite, së fundmi dhe miq të ambientit.

Shoqëria e Avokatëve Vokshi & Lata është bërë pjesë e fushatës “Bëhu Mik i Prishtinës” të organzuar nga Komuna e Prishtinës. Vokshi & Lata ka kontribuar me mbjelljen e 10 drunjëve në parkingun e ri tek bulevardi “Bill Clinton”. Falenderojmë drejtoreshën për parqe Fatime Hajdari dhe Komunën e Prishtinës për një nismë të tillë.

Po ashtu ne inkurajojmë sa më shumë biznese të dhurojnë drunjë për kryeqytetin tonë!