Date: 30-Jun-2022

Avokati Urim Vokshi po merr pjesë në Macedonian Energy Forum

Avokati Urim Vokshi po merr pjesë në Macedonian Energy Forum – MEF ’22 i cili po mbahet në Ohër të Maqedonisë së Veriut!

MEF ’22 është forumi më i madh rajonal për sektorin e energjisë, në të cilin po marrin pjesë Ministra të Energjisë të vendeve të rajonit, ambasadorja e SHBA në Maqedoninë e Veriut, Ambasadori i Delegacionit të EU, përfaqësues të Sekretariatit të Komunitetit të Energjisë, përfaqësues të institucioneve si dhe investitor në fushën e energjisë.