Date: 30-Sep-2022

Avokati Florin Lata po merr pjesë në konferencën e organizuar nga Conference International des Barreaux e cila po mbahet ne Bukuresht, Rumani

Partneri ynë avokati Florin Lata po merr pjesë në konferencën e organizuar nga Conference International des Barreaux e cila po mbahet ne Bukuresht, Rumani me temën ” Detyrimet e akterëve të sistemit të drejtësisë në një proces të drejtë në shërbim të drejtësisë së pavarur dhe të paanshme”.

Nga Klubi i Avokatëve Frankofon po merr pjesë edhe avokati Vigan Rogova ndërsa Oda e Avokatëve të Kosovës përfaqësohet nga kryetari i saj avokati Behar Ejupi.